5.12.11

Haussa: Leveälierinen kesähattu

Olen jo jonkin aikaa etsiskellyt leveälieristä hattua nyt kesäksi. Monta ihan kivaa on tullut vastaan, mutta en ole osannut tehdä valintaa. 1.12. oli kuitenkin ensimmäinen virallinen kesäpäivä, joten ehkä nyt on aika.. Herkästi palavana hattu olisi minulle erittäin aiheellinen ja muutenkin kunnon helteillä se olisi varmasti mukava.

Tein pienen kollaasin hatuista, joita löytyisi paikallisista liikkeistä:


Vaatimuksena ei ole oikestaan muuta kuin leveä lieri ja olkinen materiaali. Lisäksi olisi kiva, jos se olisi vaalea jottei se olisi niin kuuma ja lisäksi pitäisin jos lieri tavallaan taittuisi pari kertaa pystysuunnassa, jos tiedätte mitä tarkoitan. Oma suosikkini noista olisi tuo alavasemmalla oleva Mimcon hattu (hei, siinä on eläinkuosia), mutta musta väri hieman epäilyttää..

Onko teillä ollut ikinä vastaavia hattuja tai miellyttääkö mikään noista silmää?

11 kommenttia:

  1. Voih, kun olisikin jo kesäaika! Minusta noi hatut ovat ihania, mutta itsellä ei ole koskaan ollut!

    VastaaPoista
  2. Mulla on aika tommonen ku toi alaoikeella oleva, mut vaa ilman tota nauhaa. Se on kyllä helteillä ihan huippu! :)

    Elina

    VastaaPoista
  3. E: Ei minullakaan, paitsi ehkä saattoi olla joku tuon tapainen kuminauhalla kun olin aivan pieni. ;) Täällä noita on näkynyt nyt todella paljon kaupoissa. :)

    Elina: Varmasti! :D Tuollanen vaalea onkin varmaan juuri hyvä varsinkin silloin kun aurinko oikein porottaa. :)

    VastaaPoista
  4. Mä voisin ottaa noista kaikki :)

    VastaaPoista
  5. Iiiiiiihania hattuja! Mäkin voisin ottaa noista kaikki, mutta luulenpa, että ne kaikki olisivat liian isoja...:/ oon jo monta kesää haaveillut suuresta olkihatusta tai edes suuresta hatusta, mutta kaikki on mulle liian isoja. SYdäntäni riipaisi hieman nähdessäni nuo kauniit päähineet. Minkä päädyit muuuten ostamaan?:)
    <3: Pikku-Noppe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun täytyy käydä lastenosastolla, sielläkin on niin nättejä eikä niistä edes tiedä ovatko ne lasten vai aikuisten, kunhan ei valitse mallia jossa menee leuan alitse kuminauha tai sitten Hello Kitty mallia. :) ;) <3 En sitten oikein itsekään löytänyt juuri sitä mallia, jonka olisin halunnut ostaa ja sen vuoksi hiusjakaukseni kärähti kesällä monen monta kertaa. :( Ehkä ensi kesällä. :)

      Poista
    2. Totta, pikku-Noppe suuntaa lastenosastolle, ehkä ensi kesänä minullakin on sitten hattu. :) Ja hei, sun täytyy ostaa ensi kesäksi sinne se hattu, ettet polta arvokasta päätäsi <3

      Poista
  6. Mistä tuo oikein yläkulman hattu on!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun en yhtään muista ja yleensä pyrin kirjoittamaan ne vähintään kuvateksteihin. Asuin kuitenkin tuolloin Australiassa ja nuo ovat paikallisista liikkeistä eli todennäköisesti se on joko Mimcon tai Forever New liikkeen mallistoista.

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)